Καλώς ήρθατε στον επίσημο ιστότοπο της Agrotika

 

Από το 1987 και στα πλαίσια της δικής μας συμβολής στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των αγροτών δημιουργήσαμε και στελεχώσαμε μια επιχείρηση με την επωνυμία “AGROTIKA” (κατασκευές και εμπορία γεωργικών μηχανημάτων με εξειδίκευση στην κατασκευή διάφορων τύπων πλατφορμών ψεκαστικών και μηχανημάτων επεξεργασίας εδάφους.)
Με βάση τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας, υποσχόμαστε άριστα αποτελέσματα.
Η υπόσχεση αυτή απορρέει από τον σύγχρονο  τεχνολογικό εξοπλισμό μας και την τεχνογνωσία την οποία κατέχουμε και αποκτήθηκε με την παρέλευση μακροχρόνιας έρευνας σε ότι αφορά τις ανάγκες των σύγχρονων αγροτών και πιστοποιήθηκε με την δυνατότητα να διαθέτουμε στους πελάτες/συνεργάτες μας «εγγύηση για όλα τα γεωργικά μηχανήματα»  &  «CE» με βάση τους όρους κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων  από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός της εταιρίας “AGROTIKA” είναι η κατασκευή σύγχρονων γεωργικών μηχανημάτων που θα αποφέρουν στο αγρότη εξοικονόμηση ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Σήμερα η εταιρία “AGROTIKA” δραστηριοποιείται με πωλήσεις γεωργικών μηχανημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μετά από την επιτυχημένη πορεία  μας στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε και στην κατασκευή μεταλλικών κατασκευών. Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει μεταλλικές κατασκευές όλων των τύπων, διαφόρων ανοιγμάτων σε πλάτος ή μήκος, με ορόφους ή χωρίς, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή εξειδικευμένες κατασκευές.
Η κατασκευή γίνεται πάντα με υπευθυνότητα, αξιοπιστία, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη σε άριστη συνεργασία μαζί του, πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την κατασκευή.